De kwaliteit van MediDerma

✓ We scoren een 9.6

Meer dan trots zijn we op onze beoordeling van onze cliënten op Zorgkaart Nederland; het platform met alle zorgaanbieders waarvan de overheid adviseert te raadplegen alvorens je een behandeling wilt ondergaan. 

✓ Expertisecentrum tegen zweetoksels

Met 3 verschillende zweetbehandelingen, bieden we een breed aanbod tegen zweten. Voor het tegen gaan van hand- en voetzweten bieden een behandeling iontoforese aan. Tegen zweetoksels bieden we naast miraDry ook een botulinetoxine behandeling aan. Deze behandeling wordt toegepast door dermatoloog dhr. Kemperman of mw Brandsen. 

Ook zijn we miraDry gebruiker van het eerste uur en hebben samen met 3 andere centra de miraDry behandeling geïntroduceerd in Europa. 

Beste huidpraktijk

✓ Een warm bad

Bij zweetoksels of een onaangename geur voelen veel mensen zich ongemakkelijk. Cliënten vertellen ons regelmatig na afloop of via een review op Zorgkaart Nederland of Google dat MediDerma aanvoelde als een warm bad. Daar zijn we beretrots op.

✓ We geven vooraf een uitgebreide voorlichting

Eerlijkheid en tevredenheid gaat bij ons vóór omzet. We plannen eerst een vrijblijvend consult in waarin je jouw wens aan ons kwijt kan, maar waarin we ook uitgebreide voorlichting geven en de verwachting managen. Je kunt er dan rustig over nadenken en pas een behandelafspraak inplannen als je 100% zeker bent. 

✓ Nazorg

De huidtherapeut is na de behandeling via whatsapp beschikbaar bij vragen. Je kunt je verhaal kwijt en foto’s met ons delen. Ook word je door de huidtherapeut 1 dag na de behandeling gebeld om te horen hoe het met je gaat en he je ervaring met de behandeling is geweest. 

✓ Garantie

We geven jou de schriftelijke garantie dat er slechts 1 of 2 behandelingen met de miraDry nodig zijn om de zweetoksels te normaliseren of geheel okseldroog te maken. Mocht de zweetproductie na deze 2 behandelingen niet genormaliseerd zijn, da bieden wij een derde behandeling kosteloos aan.

✓ Gespreid betalen

MediDerma biedt zonder bijkomende kosten een mogelijkheid tot gespreid betalen

 

Vraag een gratis consult aan

De huidtherapeuten informeren je graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden van jouw zweetoksels. Informeer via receptie@mediderma.nl of 0299-436734 naar de mogelijkheden.