Behandeling zweetoksels bij de donkere huid

Is de miraDry behandeling tegen zweetoksels geschikt voor de donkere huid? Jazeker! Lees hier over het verschil tussen miraDry en de laserbehandeling tegen overmatig zweten.

de miraDry behandeling tegen zweetoksels is ook geschikt voor de donkere huid

Lasertherapie, zoals laserontharen, is in het algemeen meer risicovol bij donkere huidtypes in vergelijking met lichte huidtypes. De kans op huidverbranding is groter. Hoe komt dit? De laserstraal geeft meer warmte af aan donkere dan aan lichte kleuren. Vergelijk het met de zon. In warme landen worden de huizen vaker wit geschilderd, de zonnestralen worden weerkaatst waardoor het huis koeler blijft dan bij donkere huizen. Gelukkig kun je met een donkere huid dus ook zeker van je zweetoksels afkomen.

MiraDry is geen lasertechniek

Vanwege de risico’s met laser bij de donkere huid, vraagt men zich vaak af of dit ook het geval is bij de miraDry behandeling. Dit is gelukkig niet het geval. De miraDry is geen laserbehandeling maar een techniek zoals bij gebruik van een magnetron. Door middel van electromagnetische straling worden de zweetklieren opgewarmd. Bij de donkere huidskleur wordt deze warmte-afgifte niet nadelig beïnvloed. Dit betekent dat de miraDry behandeling bij alle huidtypes even veilig en effectief kan worden toegepast.

Gratis consult

Ben je het zat om alsmaar rekening te moeten houden met jouw kledingkeuze? Ben je er klaar mee dat je je continu bewust bent van eventuele natte plekken of geurtjes onder de oksels? Kortom; ben je klaar om voorgoed afscheid te nemen van jouw zweetoksels? Overweeg dan zeker een miraDry behandeling. Je komt bij ons altijd eerst langs voor een consult. Het consult is kosteloos en geheel vrijblijvend en we geven je alle nodige informatie over de behandeling. Deze krijg je vervolgens ook nog eens op papier mee, zodat je er op je gemak over na kunt denken. Ben je zeker van je zaak, dan kun je een afspraak bij ons maken voor een behandeling. De behandeling vindt plaats op onze vestiging in Purmerend.

Maak hier een afspraak voor een gratis consult

Lees hier meer over de miraDry behandeling tegen zweetoksels